MŰSOR

Hazánkban 2009. óta van adásban az Agymenőkre keresztelt sorozat(The Big Bang Theory). A Comedy Central, az RTL és RTL2 tűzte műsorra a külföldön nagy népszerűségnek örvendő sorozatot, jelenleg a Comedy Centralon láthatod az új és régebbi évadokat is, míg Amerikában a CBS sugározza azokat.

Magyarországon
Hol: Comedy Central 

Mikor: minden nap
Melyik: 

 

Amerikában
Hol: CBS 
Mikor: 2018. szept.-2019
Melyik: 12. évad

 

 
ÜZENET

Kérek mindenkit a cset szabályainak betartására, főleg mert nem bonyolult. 1) ne hirdesd az oldalad, úgyis kitörlöm. 2) ne szidd az oldalt, vagy valamelyik színészt, kultúráltan persze ellehet mondani a negatív véleményeket is. Egy szerkesztő van az oldalon, Tami. Ha bármi kérdésed lenne, tedd fel nyugodtan itt!

 
MUNKÁLATOK
Agymenők sorozat 2018
Big Bang Theory
Immár 12. éve tér vissza majd szeptemberben az Agymenők sorozat, mely négy tudós és egy naiv lány történetéből nőtte ki magát Amerika legnézettebb tévésorozatává. Új izgalmak és intelligens csatározások várnak ránk a következő évadban is, mely az utolsó évad lesz sajnos. Véget ér a történet.

"Fiatal Sheldon" 2018
Young Sheldon
Az Agymenők sorozat sikerességén felbuzdulva a készitők a legnépszerűbb és egyben legkülöncebb karaktert kiemelve görcső alá veszik Sheldon múltját, és betekintést nyerhetünk a fiatal tudós gyermekkorába, ami nem sokban különbözött a mostanitól.

Lányként felnőni 2017
Girling Up!
A Girling Up! Mayim Bialik könyve, mely 2017. május 9-án jelent meg. A cime egy érdekes kis szójáték, a "growing up" vagyis a felnőni ige és a "girl", vagyis lány kereszteződéséből jött létre. Sokak ezt egy feminista könyvként irják le, érdemes elolvasni, ha az ember tud angolul.

Egy gyerek, aki olyan, mint Jake 2018
A Kid Like Jake
Alex és Greg nagy reményt fűznek gyermekükhöz, Jakehez, aki okos, ám GI Joe helyett Hamupipőkét választja. Jake tanárai arra biztatják szüleit, hogy segitsenek neki, és nem átalakitó műtétet végeztessenek el fiukon.

 
ELITE AFFILATES

Olyan oldalak, amik nekem tetszettek, szeretem őket, esetleg a barátaim. Lehet jelentkezni a csetben, persze ez nem jelenti azt, hogy akárki kikerül, jelenleg 0 szabad hely van a cserék között., nézz vissza később. Főleg sztárokkal és sorozatokkal foglalkozó oldalakkal cserélek. Ha valaki bezár, lekerül automatikusan.

    
    
    
    

20/20

Jön: -

 

The Walking Dead

 
NAPTÁR

2018-as évben milyen események következnek a sorozat sztárjainak életében? Születésnapok és díjátadók, a sorozattal kapcsolatos fontos dátumok, amiket jobb lejegyezni, hogy ne kerüljenek a felejtés mezejére. A kérdőjeles még bizonytalan.

 

09.24. Agymenők 12. évad premierje
és a Young Sheldon 2. évadának premierje
11.30. Kaley Cuoco születésnapja
12.09. Simon Helberg születésnapja
12.12. Mayim Bialik születésnapja
12.15. Az oldal 5 éves(lenne?)
04.30. Johnny Galecki és Kunal Nayyar születésnapja
05.30. John Ross Bowie születésnapja
06.16. Laurie Metcalf születésnapja
06.23. Melissa Rauch születésnapja
07.29. Wil Wheaton születésnapja 

 
INFORMÁCIÓK

Szerkesztő: Tami
Téma: The Big Bang Theory // Agymenők
Nyitás: 2013. december 15.
Design: nr.15. // dream in pink
Készítette: Tami
Böngésző: Opera
Host: Gportal, Sosugary
Kódolás, egyéb: köszönet - Linda - Efruse

Az oldal nem áll kapcsolatban a The Big Bang Theory színészeivel, a rendezővel, senkivel. Ez egy a sorozattal foglalkozó rajongói oldal , ami a rajongók szórakoztatására jött létre! Az oldal és annak galériája saját készítésű és tartalmú, így  tilos a lopás!
 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

 

 

 

 

FŐOLDAL

2017.08.11. 20:17, Tami
megkezdődött a forgatás

Erre vártam már egy ideje, végre megkezdődtek az Agymenők munkálatai. A szinészek elkezdték feltöltögetni az ilyenkor szokásos instagram fotókat a szövegkönyvekről és a forgatás szüneteiben készült közös selfiket. A legtöbben az első rész forgatókönyvét posztolták ki, mely pink szinű, de a cimet mindegyikük letakarta valamivel, Kaley egy rubikkockával, Kunal egy tollal, mig Mayim az ujjával., és egy másik képet is feltett, amin Jimmel ülnek Penny volt kanapéján, a következő megjegyzéssel:

"Mérgesen néz rám. Azt mondta, hiányoztam neki. Mindenesetre imádom."

Remélem hamarosan megjelenik még több kép róluk. Ó, és a két elmaradt elit cserém is kikerült végre. Elnézést a késésért.

   

 

2017.08.04. 21:32, Tami
Kaley Ausztráliában nyaral

Mint most mindegyik szinész, Kaley is nyaral és kiélvezi a nyár és a szabadság utolsó pillanatait, ugyanis hamarosan megkezdődik az Agymenők sorozat folytatásának munkálatai, és visszavedlik Pennyvé. Valószinőleg a napokban kezdődik meg a forgatás, addig is nézzük, hol nyaralt  Kaley. Kedvesével ellátogattak Ausztráliába, ahol barátja, Karl Cook szülei laknak. Sydneyben biztosan jártak, ugyanis a közösségi oldalán megosztott képek között felismertem Sydney jellegzetes hidját, a Sydney Harbour Bridge-et a háttérben, ugyanis előtte készült a fotó hajózás közben. A képeken a jókedv uralkodik, látszik, hogy kellemes utazásban volt részük, és Karl szüleivel is töltöttek időt, közös vacsora például, de táncolni is elmentek, és még egy kenguruval is lekapták a szőke szinésznőt. Kaley ezt a megjegyzést biggyesztette az utazásról készült képek mellé:

"Egyeltalán nem szórakoztunk kicsit sem ezen az utazáson Ausztráliában. Köszönet a Cook családnak a másik utazást egy életre... és köszönöm Mr. Cook, hogy önmagad vagy."

Látszik, hogy Kaley nagyon boldog kedvese oldalán, és megtalálja a hétköznapi dolgokban is az örömet. A képeket feltettem a galériában, megtudjátok őket nézni, érdemes.

 

2017.07.28. 19:42, Tami
comic conos képek

Az idei Comic Con rendezvényt már mindenki alig várta, és idén újra az Agymenők rajongói is boldogok lehettek, hiszen kedvenceink egy része megjelent a con-on. Eredetileg csak Jim Parsons és Melissa Rauch nem mentek volna el, de végül Mayim Bialik sem csatlakozott a csapathoz San Diegoba, mert épp egy érdekes dologban vesz részt, nem szólal meg, és épp ezért a Comic cont is kihagyta. Viszont a rendezvényen ott volt Johnny Galecki, Kaley Cuoco, Kunal Nayyar, Kevis Sussman, John Ross Bowie és Riki Lindhome, aki a 10. évadban mint visszatérő karakter jelenik meg, bonyolitva a történet szálait. Valószinűleg benne lesz a 11. évadban is, mivel megjelent, ugyanis nem csak a most lejátszott 10. évadról, de a 11. ről is szó volt. A rendezvényre a sztárok egy megánrepülővel érkeztek, amiről szinte mindegyikük készitett egy selfit, ezeket meg is osztották a közösségi oldalainkon, majd ha egyszer eljutok oda, azokat is feltöltöm. Aki eljutott az eseményre, annak biztos sok jóban volt része, a szinészek és a készitők mind aláirtak az eléjük dugott képeket, igy autógrammot is lehetett szerezni. A fényképeket már feltöltöttem a galériában, megtaláljátok a négy képre kattintva, ami elvisz a közös, a csak Kaleyról vagy Johnnyról készültekhez, vagy az autógramosztós fotókhoz.

   

2017.07.16. 20:28, Tami
comic con újra

Már felröppent korábban a pletyka, miszerint az Agymenők sztárjai megjelennek a Comic con-on, amire már pár éve nem volt példa, hogy kettőnél többen, vagy akár bárki megjelenjen a csapatból az eseményen. Most öt év után újra majdnem teljes létszámmal ott lesz a csapat, megerősitették a hirt, igy kapunk majd jópár képet, amin Kaley Cuoco, Johnny Galecki, Kunal Nayyar, Mayim Bialik és Kevin Sussman lesznek, mivel ők lesznek a résztvevők. A sztárok listáján kivül az is kiderült, melyik napon nyilik meg az ő paneljük, ez pedig július 21.-én, pénteken lesz, reggel 10 órakkor. Személy szerint már nagyon várom az eseményt, hiszen mióta vége lett a 10. évadnak, és szabadságon vannak a szinészek, nem kerültek elő róluk képek, a Comic con-os eseményeket pedig külön szeretem, és ilyenkor még fotósorozat is készült róluk, ami pláne régen készült.

Továbbá megint jön egy rövid helyzetjelentés, kivel mi történik mostanában, mivel tölrik a maradék szabadidejüket kedvenceink, hiszen nemsokára kezdődik nekik is a munka, de addig is kihasználják a maradék időt. Lássuk!

Kaley Cuoco aktiv pihenéssel tölti mindennapjait, kedvenc hobbiját űzve, a lovaglást, amit ráadásul barátja, Karl társaságában is tud végezni, hiszen a srác profi műlovagló. Együtt szoktak edzeni, elkisérik egymást a másik versenyére, együtt játszanak és pihennek a kutyáikkal. Kaley hires az állatszeretetéről, neki két pitbullja van és egy fehér szőrű, apró termetű kutyusa, aki a Ruby névre hallgat. Barátjának, Karlnak pedig egy bulldogja van. A legújabb őrület viszont Kaley életében egy póni, akivel vicces és aranyos közös képeket tölt fel az instagramjára, #lifewithshmooshy hashtaggel, majd egy saját profilt is létrehozott neki, valószinőleg ezzel is az adoptálást népszerűsitve, hiszen ez a kis póni egy mentett állatka, akit Kaley befogadott.

Melissa Rauchról szó volt az előző cikkbenm és még nem felejtettem el, hogy tartozom a monológja folytatásával, amivel bejelentette a világnak, hogy gyermeket vár. Nagyon örülünk neki, el volt tűnve mostanában, mostmár lehet tudni, miért. Ő nem az a fajta hiresség, aki a magánéletét a közösségi médián éli, igy valószinűleg nem sok képet fog feltölteni magáról, és nagyon kimozdulni sem fog. Bár egy érdekes kérdés felmerül, mi lesz a karaktere, Bernadette sorsa igy? Valószinűleg nem irják ki a sorozatból, hiszen megirták a szerződést, szerintem a sorozat folytatásába beleirnak még egy terhességet, igy nem lesz gond a jelenetekkel, vagy mint régebben például a Jóbarátok sorozatban is Mónikát az utolsó részeknél csak hastól felfelé vette a kamera, vagy hátulról, igy nem volt annyira feltűnő a pocakja.

Johnny Galecki háza nemrégiben leégett, arról újabb hir nem érkezett, viszont a zenéléssel még mindig aktivan foglalkozik, gitározik, dalokat ir, ami szerinte nem könnyű feladat. 

Mayim továbbra is a könyvét népszerűsti, a Girling Up!-ot, és egy új reklámfilmben is szerepel, ami a műanyag flakonokra szeretné felhivni a figyelmünket. Sok olyan terméket használunk, nézzük a legalapvetőbbet, az ásványvizes palackokat, amik műanyagból készülnek, és sok helyen nem is hasznositják ujra, igy ezzel olyan anyagokat hagyunk magunk mögött, ami nem bomlik le, és szennyezi a környezetünket. Ezt a reklámfilmet még nem tettem közzé az oldalon, igy most itt láthatjátok.

Kunal Nayyar kezdetben golffal ütötte el az időt, utazgatott, Angliába, majd Skóciában is járt, a felesége addig Olaszországban nyaralt, majd csatlakozott hozzá, és barátaikhoz, és együtt élvezték a napsütést és a mesés országot is felfedezték. 

2017.07.13. 10:25, Tami
Babyboom az Agymenőknél

Aki végignézte már a 10. évadot is az Agymenőkben, az már tudhatja, hogy Bernadettenek és Howardnak gyermeke született. Érdekes fordulat történt, ugyanis a Bernadettet alakito szinésznő, Melissa Rauch szintén terhes! Ő jelentette be az instagram oldalán, ahol mellékelt egy linket, ami a glamour magazin egyik cikkéhez vezet, ami erről számol be részletesebben. Ő maga ezt irta az insgramjára:

"Van pár hirem, amit szeretnék megosztani veletek... Kérlek kattintsatok az adatlapomon lévő linkre. Köszönet mindenért, mint mindig, a szeretetetekért és támogatásotokért. Puszi"

A glamour cikk pedig arról szól, hogy Melissa és férje Winston 2017 őszére várják első gyermeküket. Igy kezdi a monológját:

"Itt az egyetlen kijelentés a terhességemről..."  Melissa most feletébb boldog, de ha őszinte akar lenni, rémült is, ugyanis egyszer már elveszitett egy babát, meg van ijedve, hogy ez úra megtörténhet vele. Furcsán érzi magát, hogy ezt bejelentette, és inkább várna arra, hogy a gyermeke a főiskolára menjen, és arról számolhasson be, de úgy érzi, meg kell tennie ezt a bejelentést, mielőtt valaki más tenné meg először.

"Abban az időben, mikor gyötrődtem a magzat elvesztése miatt és a termékenységi problémákkal, minden örömteli, babavárós bejelentésnél úgy éreztem, mintha tőrt szúrtak volna a szivembe. Ez nem azt jelenti, hogy nem örültem ezeknek az embereknek, de azt gondoltam: Miért képesek ezek a ragyogó, gondtalan, termékeny nők arra, amire én nem? Azonnal bűntudatot és szégyent éreztem, amiért ezt az irigységet éreztem - hivhatnánk akár a "viszály körének". Mindig olyan akartam lenni, aki csak a saját dolgára figyel, de a gyermekvárásnál kihivásnak bizonyult. Tehát amikor arra gondoltam, megosztom a hirt, hogy ezt a babát várom, csak arra tudtam gondolni, hogy egy másik nő a veszteségét gyászolja éppen, ahogyan én tettem, aggódva, hogy többé nem lehet terhes, és olvas az én kis úton lévő csomagomról. 

(Csak hogy tisztázzuk, nem azt mondom, hogy mindenkinek, aki nyilvánosan bejelenti az örömhirt, bekell számolnia hogyan jutott el idáig. Én személy szerint csak azt akartam kifejezni, ami tapasztaltam, abban a reményben, hogy kis mértékben talán segithet valakinek, aki hasonló fájdalmakon megy át. 

A vetélés, amit megtapasztaltam, az egyik legmélyebb bánatom volt, amit valaha éreztem az életben. Megindult egy depresszió, ami megmaradt. A gyermekünk képe az ultrahangos motinoron - mozgás nélkü, szivverés nélkül, - miután láttuk, hogy ugyanaz a kis sziv egészséges és villog, csak két héttel ezelőtt, teljesen elvakitott és kisértett minket a mai napig. Vártam a szomorúságból való felemelkedést, de nem jött... Persze voltak boldog pillanataim, és az élet ment tovább, de a szivfájdalom mindig lesben állt. Az elkerülhetetlen emlékeztetők, mint a nem teljesitett esedékesség napja, előjött, mint egy nehéz felhő. Egy nap, amit egyszer olyan izgatottam bejelöltem, most egy emlék volt az összetört álmaimról. Folyamatosan azt kivántam, hogy a kétségbeesetten magányos érzés a testemből eltűnjön.Nem segitett az sem, hogy ezekkel a gondolatokkal szemben is harcolnom kellett: "Mostanra már túl kéne lenned ezen."  és "Emberek sokkal rosszabb dolgokon is keresztül mennek." (Mondanom kell, hogy nagyszerű vagyok az ön szánakozásban?) Amire rájöttem az az, hogy nem beszélünk olyan nyiltan ezekről a dolgokról, ahogyan kellene, igy megfelelő sablon sincs rá, hogyan kéne ezeket az érzéseket feldolgozni Nem szükségszerűen temetésre mész, és nem veszel ki szabadságot, hogy gyászolj, de ez nem változtatja meg azt a tényt, hogy valami értékeset váratlanul elvettek az életedből. ..."

Folytatódik a szöveg még hosszan, igyekszem tovább forditani, de mindenképpen megakartam előbb osztani veletek a fő hirt, hogy Melissa babát vár. Ezeket a sorokat olvasva tisztában lehetünk vele, milyen nehéz most neki. Én nagyon szurkolok, hogy minden rendben menjen velük. Remélem egészséges babát fog világra hozni. A szöveg forditása hamarosan folytatódik.

   

2017.06.28. 21:52, Tami
leégett Johnny háza

Johnny Galeckinek van egy ranche Santa Margaritában, Kaliforniában. Sajnos a nyáron mindig előfordulnak tüzek világszerte, igy most az ő farmja került veszélybe. Kedd éjszaka kezdődött a tűz, amiben sajnos a szinész háza is odalett, szerencsére nem tartózkodott éppen a ranchen. Johnny egy közleményben köszönte meg a hatóságok munkáját, akik próbálták, és próbálják eloltani a tüzeket az államban. A közleményből érezhető, hogy nem is inkább az ingóságaiért aggódott, hanem örült, hogy az embereknek nem esett bajuk. Úgy gondolja, hogy a tűzesetek után úgyis mindent újra lehet kezdeni, és az emberi életek pótolhatatlanok. Természetesen igaza van, remélem rendbe jön minden, és hamarosan felépiti újra az otthonát, ami sok örömet okozott neki eddig is, és a továbbiakban is valószinűleg.

A hirt egyébként a Joy magazin online része is lehozta, igy ott részletesebben olvashattok a hirről, ha érdekel titeket. www.joy.hu

2017.06.27. 21:22, Tami
Johnny CMT Music Awardson

Johnny Galecki volt az egyik dijátadó az idei év CMT Music Awardsán. És hogy pontosan mi ie ez a dijátadó? Amerikában igen népszerű a country zene, és a CMT a Country Music Televison röviditése, ami pedig egy csatorna, ahol a country imádók hallgathatják a zenét illetve  videóklippeket csodálhatják. Minden évben Nashvilleben rendezik meg ezt az ünnepséget, idén június 7-án került megrendezésre, és ezen az estén Johnny is megjelent, egy igen elegáns öltönyben, új frizurával ráadásul. Göndör hajába ezúttal szőke melirt tetetett, és az állán, a szakállában megjelentek az ősz hajszálak. A szinész nem igazán mutatta meg magát az utóbbi időben, A körök cimű filmje premierjén láttuk hivatalosan utoljára, de fellépett barátai, a Randy Houser zenekarral, beült a dobokhoz egy szám erejéig, ami egyes források szerint nagyon ütős volt, és szétszedte a dobokat a koncert alatt. 

Továbbá Jim egy új produkcióban vesz részt, aminek a cime "A Kid Like Jake", ami az én forditásomban úgy hangzik, hogy "Egy gyerek, aki olyan, mint Jake". A produkció 2018-ban lesz kész, már forgatják, Jimről jelentek is meg forgatási képek, ő ugyanis Jake édesapját fogja alakitani. Bal oldalt a projektek menüpont alatt megtaláljátok a forgatáson készült képpel, és a film rövid leirásával.

   

 

Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG